billige fotballdrakter

poengene mot sine midtbare motstandereTil tross for at de hovedsakelig brukte 

Liverpool Drakt, Billige Fotballdrakter, Manchester United Drakt

 anthony elanga headet fotballdrakter med navn endte 12 poeng foran


Til tross for at de hovedsakelig brukte fringespillere, var United i stand til å kreve alle tre poengene mot sine midtbare motstandere.

Anthony Elanga headet åpningen inne i de første 15 minuttene på bare sin andre Premier League -start for Red Devils.

Men vertene slo tilbake og utlignet fem minutter før halvtid da Nelson Semedo feide inn Fabio Silvas firkantpasning.

United fortsatte å trykke og tok tilbake ledelsen fire minutter ut i første omgang, takket være straffen til Juan Mata.

Mike Dean hadde opprinnelig ikke tildelt sparket da Donny van de Beek ble felt av Romain Saiss, men opphevet avgjørelsen hans etter en VAR-anmeldelse liverpool drakt.

Til tross for at han hadde mye av besittelsen etter pause, klarte ikke Wolves å bryte ned United, og etterlot Solskjærs menn å feire sin 21. seier i sesongen

billige fotballdrakter.

Det er bemerkelsesverdig at 12 av disse seirene har kommet hjemmefra, med uavgjort i de syv andre bortekampene som betyr at de har gått sesongen ubeseiret når de ikke spilte på Old Trafford manchester united drakt.

De har bare blitt det fjerde laget i engelsk fotballhistorie som gjorde det på topptur og tredje Premier League-side for å oppnå bragden.

Preston North End var det første laget som gikk ubeseiret hjemmefra, i den uovervinnelige sesongen i kampanjen 1888/1889.

Det var da et gap på 113 år før neste lag gikk en hel toppsesong ubeseiret, med Arsenal som lag til å gjøre det i 2001/2002 magliette calcio.

Det var Arsene Wengers andre seier i Premier League, med Gunners som vant i 14 av sine bortekamper den terminen.

Supportere trengte ikke å vente lenge på at det tredje laget skulle matche den utrolige bragden, med Arsenal ubeseiret igjen i sin berømte Invincibles -kampanje i 2003/2004.

Det var deres siste seier i ligatittelen, og Wengers lag gikk ubeseiret både hjemme og borte på tvers av sine 38 kamper.

The Gunners vant 11 av sine bortekamper i den kampanjen for å bli det første Premier League -laget som avsluttet en ubeseiret sesong.

17 år etter at Arsenal matchet den fantastiske borterekorden, har United gjort det også, og plukket opp flere borteseire enn Invincible Gunners i prosessen.

Men United er også det første laget som gikk ubeseiret en toppsesong og ikke også vant ligatittelen, og Manchester City endte 12 poeng foran dem.


Maglie Da Italia
liverpool tøj
Maillot LOSC Lilley
liverpool drakter
belgien trikot
Maglie Calcio A Poco Prezzo
norge drakt
Liverpool Paita
liverpool tøj
psg drakt
Maglie Calcio A Poco Prezzo